Видео, на което различни животни влизат в схватка с дронове, придобива все по-голяма популярност в мрежата. Кадрите са изключително забавни и потребителите се тресат от смях!Стои си овенът, оглеждайки дъхаво, зелено храстче и изведнъж идилията се нарушава от жужащ дрон, който явно има намерение да развали похапването на овена. И животното с един удар сваля устройството. След което собственикът опитва да си прибере техниката, но овенът го подгонва. След такъв спринт можете и да пропуснете вечерното бягане.Птиците също си имат свои сметки за уреждане с безпилотните самолети. "Това е моя територия", сякаш намеква орелът във видеото, където се вижда как преследва летящия апарат. 

В другия кадър ястребът нанася удар с крило, без да се замисли и дронът пада като камък надолу.Дори и гъските не са готови да допуснат двора. Стигат им само няколко секунди и квадрокоптерът DJI Phantom Vision 2 Plus вече лежи на тревата, повален от възмущените птици.

Във видеото се вижда и най-добрата противовъздушна отбрана на 21-ви век. С ловък удар шимпанзето обезврежда дрона, пуснат да обследва един от зоопарковете на Холандия. Веднага след падането маймуната започва с интерес да изучава апарата.За дружи животни дроновете са си истинска играчка. Например за този гепард от Южна Африка. Веднага става ясно, че гепардите са си просто котки, които също искат да побягат

Всички знаят за мощните боксьорски способности на кенгуруто. Затова и неговата схватка с дрона е прдизвестена, а победителят - ясен.

Превод и редакция БЛИЦ