Сигурно вече ви е писнало от пророчества за края на света, особено когато те не се сбъдват. И след като светът не свърши нито на 21 август, нито на 23 септември, то сега това със сигурност ще стане на... 15 октомври, очевидно.

Теоретикът на конспирацията Дейвид Мейд (онзи, който убедено вярваше, че човечеството ще загине на 23 септември), сега заявява, че тази дата ще постави началото на "седем години изпълнени с трудности, изпитания и мъки", които ще доведат до края на човешката раса.

Той предсказва, че през тези седем години, планетата ни ще бъде помитана от урагани, заливана от огромни вълни цунами и разтърсвана от силни земетресения, които в крайна сметка, че опустошат планетата и ще затрият хората, пише fakti.bg.

В новото си предсказание Мейд отново вярва, че тези бедствия и катаклизми, ще бъдат задействани от тайнствената Планета Х, известна още като Нибиру, която ще премине покрай Земята, когато хаосът започне да властва.

Преди това обаче, Мейд твърдеше, че Нибиру ще удари Земята на 23 септември, а ударът ще унищожи напълно планетата ни.

Трябва да отбележим, че както тогава, така и сега от НАСА заявиха категорично, че не знаят нищо за никаква тайнствена и скрита планета, която идва към Земята.

И макар науката да отхвърли налудничавите предсказания на Мейд, все пак имаше хора, които му повярваха след опустошителните урагани, които наскоро се разразиха над Карибите и Америка и заради ужасяващото земетресение в Мексико, което отне живота на повече от 230 души на 19 септември.

В новото пророчество обаче, освен разрушителните природни стихии, които ще ни връхлитат през следващите 7 години, се говори и за ядрен конфликт между "САЩ и Великобритания от една страна и техните заклети врагове — Русия, Китай, Иран и Северна Корея".

Предишната прогноза на Мейд може и да не се сбъдна, но сега той може би най-сетне е успял да пресметне правилно уравнението, събирайки точните математически данни и на 15 октомври ще станем свидетели на началото на края... Дали?