Конфликтът между Антон Бояджийски и Николина Попова е тлеел отдавна. Вероятно е имало сериозни разговори за раздяла между двамата. Предполага се, че е имало изневяра от страна на жената. Това е една от основните версии, по които се работи, съобщиха ексклузивно за БЛИЦ разследващи.

Наши източници съобщиха още, че последните 2 години Антон е бил леко избухлив, нервен и често се е карал с жената, с която е живеел. Разпитват се близки и роднини. До момента няма категоричен отговор на въпроса "Защо Антон е разстрелял с 3 куршума любимата си?".

"Той е живеел с нея от около 5 години. Какво се е случило снощи на Пампорово и какво точно е възбудило скандалът, който е довел до двойната смърт, ще се установява тепърва", казаха криминалисти. 

Входната врата на блока, където са живеели в Пловдив, продължава да стои затворена. През нея влизат и излизат само разплакани хора, вероятно близки на Антон и Николина, които категорично отказват да говорят.

Знае се, че Николина е била разведена и има дъщеря, а Антон е бил вдовец и също има едно дете.



БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграла в тузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.

Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.


Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир Бакърджиев


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!