11 години след зверското двойно убийство на сестрите Христина и Росица Белнейски от Пазарджик все още не е открит евентуалният съучастник на осъдения доживот Лазар Колев – Малкия гангстер, с когото се предполага, че са били в онази злокобна януарска вечер, пише в. Телеграф.
Двете момичета бяха умъртвени, след като преди това са били жестоко изнасилени. 11 години по-късно майка им Фани намира утеха в 12-годишната Мария, осиновена от детски дом, а бащата Стоимен не можа да преживее мъката по дъщерите си и издъхна от масивен инфаркт на 3 февруари 2015 година, докато беше на работното си място като стрелочник на жп гарата в Пазарджик.

Овдовялата и осиротяла 50-годишна жена почете преди дни паметта на децата си и съпруга си, които са погребани едни до други в гробищния парк в родното й село Главиница, и продължава да се бори с недоимъка и да си търси допълнителна работа, за да може да се грижи за осиновената си дъщеря Мария. Фани трябва да запази апартамента, предоставен им от компанията БДЖ, за да не остане с детето й на улицата. Благодарна е, че е срещната разбиране от ръководството на БДЖ и те са удължили договора й за наем до 2021 г., докато Мими навърши пълнолетие.

Междувременно делото за двойното убийство на сестрите Белнейски е отдавна приключило, единия от мъчителите на момичетата и убиец е в затвора, но Белнейска продължава да вярва, че не е билсам. Имал е съучастници. Сам човек не може да прояви такава жестокост и да ги умъртви и двете.