В условията на епидемията от коронавирус лекарите не спират да повтарят да не излизаме от дома си, а когато това се наложи, да избягваме местата с много хора. Ако е възможно, да работим от дома си и да не използваме обществения транспорт. 

Специалистите съветват още да мием често ръцете си и да почистваме всичко с антибактериални разтвори. Внимание трябва да обърнем и на храната, която консумираме, за да може организмът ни да устои на страшния вирус. 

Не докосвайте тези храни! Те са убиец на имунитета!

Вместо да се тъпчем с ненужни лекарства, за да засилим имунитета си, е добре да се поучим от опита на предците си. Нашите баби и дядовци са консумирали определени храни, за да преборят болестите.

С какви продукти предците ни са укрепвали имунитета си и са се защитавали от различни заболявания, четете в jenata.blitz.bg.