"Събудете краля! Събудете краля!" Това крещи една чистачка в голям столичен хотел. Тя с право блъска по вратата, защото в луксозния президентски апартамент е имало оргия с участието на Азис!

Шокиращите кадри са част от нова късометражна реклама на хотел, в който е приютена бясна чалготека. Клипчето е заснето професионално и заслужава "Оскар", радват се феновете. Датата е 14 февруари. Азис (той е Кралят на попфолка) се събужда стреснат, положил глава на едно мъжко рамо. Чалгаджията е легнал между гол здравеняк и силиконова мацка.

"Пичове, бързо, бързо! Ставайте! Ставайте бързо!", притеснен е Азис. От пода се надигат зомбита-купонджии - млади мъже и жени по голи задници и голи цици. Започват да си слагат бельо, да си мият зъбите. Във всичките стаи е пълно с празни бутилки алкохол - вакханалията е била страховита!


"Кво става тука бе, хора? Кви са тия спящи красавици и красавци? 14 февруари е! Свети Валентин е! Веднага се оправяйте", започва да крещи и пищи Азис.

Истинските актьорски заложби показва, когато влиза в трета стая, където е неговият "Азис бенд" - и те като всички останали са пияни и заспали. Той започва да се вайка: "Ай... оркестъра!

Някой звънял ли е на Преслава, на Грахич, на Борко Солтарийски?"
После Азис със сексуален жест пръска с бутилка легнал във ваната гол младеж.

Видеото завършва с целия антураж, вече гримиран и облечен - начело с разгърдения Азис отиват към партито. То ще е на 14 февруари от 23 ч. и на една сцена ще излязат Азис, Преслава, Цветелина Грахич и Борис Солтарийски.
"И като актьор ще имаш успех", категорични са колежката му Бони и моделката Маги Желязкова.

 

Най-големият чалга форум у нас изравни Преслава със земята.
Фенове на лекия жанр, които са силно развълнувани от промяната в Преси през последните години, проведоха анонимна анкета. На въпроса "Какво ме накара да не харесвам Преслава" десетки чалгари са обявили звездата на "Пайнер" за безперспективна, а участията й в различни телевизионни формати са "абсолютни излагации".


Извън темата за творчеството й най-ярко изпъкват високите проценти в два отговора - "нисък морал" и "скучна визия".
"Има отвратително отношение - побоища, забивки с кого ли не, липса на морал" - смятат голяма част от включилите се в анкетата.