Примата на поп фолка Глория направи нещо наистина благородно. Тя намери сили в себе си, за да прости на брат си Николай. Който преди години, още през 1994-та, извърши брутално посегателство над нея.
Още навремето стана ясно, че Глория е била обрана до шушка в дома си. Откъдето крадците изнесли всичко, което намерили. В това число стабилна сума пари, бижута и още ценности. В течение на разследването се оказало, че крадецът не е някой неизвестен, а собственият й брат Николай. Глория била в ступор и първоначално не искала и да чуе за роднината си.

Как ли не се опитвал той да я умилостиви, но всичко било напразно. Певицата се чувствала силно омерзена и предадена от него. Близо 20 години Николай не живее в родината си, а в Холандия, където е женен за чужденка.

Едва наскоро двамата с Глория започнали отново да си общуват като първо разговорите им протичали по интернет. После изпълнителката направила стъпката към помирението и решила да даде прошка на брат си.

„Глория е страшно благороден човек, каквото и да говорят за нея. Тя не само реши да забрави ужаса от това, което извърши Ники, но и се отнася с детето му като към свое собствено. Да, той й е племенник, но Глория му носи подаръци и остява пари за него, сякаш е нейно дете“, разказват близки до обкръжението й източници.