Наследникът на кокаиновия бос Поли Пантев – Георги Пехливанов, остана без гардове. Добре облеченият бизнесмен вече се придвижва без натрапчивото присъствие на цяла свита яки момчета, твърди "Уикенд", като се позовава на източници в ъндърграунда. Мутрата от бурния ни „преход”, който оцеля при няколко атентата, явно няма причина да се страхува за живота си.
 
Според мълвата причината е повече от тривиална – Жоро Пехливанов вече е излязъл от голямата игра с наркотиците, а освен това е платил достатъчно на тези, на които трябва, за да не го закачат, твърдят запознати с разстановката в крими контингента. „Братята Жоро и Любен Пехливанови вече не са фактор в подземния свят”, твърди още изданието. 
 
Жоро ходел много често сам, дори не ползвал шофьор, а лично карал бронираната си кола. Само от време навреме, при екстремни случаи, ползвал компанията на телохранители, които обаче били редуцирани до двама. По-рано плейбоят - любител на фолк певиците и манекенките, движеше под погледа на седем-осем яки мъжаги, бивши спортисти от „Олимпийски надежди”, които не даваха пиле да прехвръкне до мутрафона. Сега обаче нещата са се променили.
 
Сикаджиите преживяха няколко атентата, но успяха да оцелеят под дъжда от куршуми. След убийството на техния покровител Поли Пантев на остров Аруба братята наследиха кокаиновия бизнес и направиха общи фирми с боса от СИК Румен Николов - Пашата. Отделно въртяха няколко елитни заведения и автокъщи в София. Когато обаче изпрали парите от трафика на наркотици и проститутки, Пехливанови постепенно били изтласкани от бизнеса и решили да не влизат остро на другите силни босове, за да не приключат како благодетеля си Пантю Пантев.
 
На 5 юли 2001 г. Георги Пехливанов бе обстрелван неуспешно с гранатомет край столичния басейн „Мария-Луиза”. Опитът за покушение стана в района на тунела под алея „Яворов”, водещ до басейна. Пехливанов и хората му потърсиха убежище в комплекса на басейна, който по ирония на съдбата се контролираше от конкурентната силова групировка ВИС и от нейния наследник „ВАИ холдинг” на Георги Илиев.
 
Половин година преди Жоро при стрелба оцеля и брат му Любен. Той разстреля при самоотбрана наетия да го убие Велизар Върбанов.

Инцидентът стана близо до заведението на братята „Ред бар” в центъра на столицата. Между атентатите срещу Пехливанови обаче бе разстрелян Поли Пантев. Топ мутрата беше убит на 9 март 2001 г. във фоайето на суперлуксозния хотел „Сонеста” на карибския остров Аруба. Килърите и до днес остават неизвестни.