Тираджийката, която по примера на Валери Божинов поздрави всички свои колеги с песента на Цеца „Трепни“, застава преди съда в Пловдив този петък, съобщава TrafficNews.bg. Людмила ще обжалва присъда от 3 години условно, с 5 години изпитателен срок пред Апелативните магистрати. Тя бе осъдена за съхранение и разпространение на наркотици.
Припомняме, Людмила беше арестувана заради търговия със забранени "земеделски култури". Тя живееше в един от блоковете на общежитията "Чайка". Полицаите арестуваха също приятеля й Любомир, който й доставял стоката от родния им град. Разследването установи, че тримата обвиняеми са държали в квартира и в автомобилите си в Пловдив различни количества наркотични вещества – над 2 килограма марихуана, както и екстази и амфетамини, придобити с цел разпространение.

Миналата година Людмила беше в 4-ти курс в Аграрния университет в Пловдив. Според нейни колеги отдавна се занимавала с алтернативно "земеделие". Студентката вземала на едро "трева" от приятеля си и я продавала на студенти, които обитавали съседни стаи в общежитията.  

Преди време Людмила живеела заедно с приятеля си, но по-късно се разделили. Въпреки това той продължил да й доставя „стока” за продан. Двамата са безработни, но припечелвали добри пари от продажбата на дрога, твърдят техни близки.

Предлагали трева и амфетамини на приятели и колеги от университета. Информацията от вуза гласи, че в момента там има криза за трева. Студенти свикнали да купуват от Людмила и сега нямали какво да пушат, твърдят още източници от средите на момичето.