Грандиозен концерт на площада в центъра на Плевен събра над 3 хиляди души въпреки студа, дошли на откриването на луксозния МОЛ в града.
На огромна сцена пред търговския център се качиха ансамбъл Българе, балет Нова, призьорите от “Евровизия” Елица Тодорова и Стоян Янкулов, както и щатската поп звезда Майк Джонсън. Огненото шоу на Нария Магария допълнително стопли публиката, прегряла с хитовете на звездите. Единствено водещият на шоуто рапърът Играта бе посинял от студ и фенка го загърна с шала си. За да се сгрее, той дори рапира извън сценария на сцената, което допълнително екзалтира тийнейджърките.  
 
Публиката атакува прегражденията около сценатa, за да бъде по-близо до изпълнителите на “Вода” – Елица и Стунджи. След своето 30-минутно шоу победителите от “Евровизия” 2007 подариха палките с автографите си на невръстната дъщеря на собственика на МОЛ Плевен – Ния.

Майк Джонсън пък се изчерви, след като фенка вдигна блузата си и поиска автограф върху голите си гърди.  Той успя да изненада феновете си като припя хита на Тони Стораро “Две, три, четири”, вместо световните парчета на бившата си група “2-4 Family”...

10-минутна заря огря небето във финала на концерта. След шоуто на открито празненството се пренесе в клуб „Канапе”, където Белослава пя до зори. По-рано на обяд кметът на града Найден Зеленогорски и собственикът на МОЛА Цветослав Русков разрязaха лентата пред представители на града от политическия и бизнес елит.
Светлана Славкова/БЛИЦ