Наскоро излезе новият модел Olympus µ 1040 Crystal, който слага в малкия си джоб досегашните постижения на дизайна на цифровите фотоапарати. Апаратът е малък, черен и стои прекрасно във фина женска ръка. Върху защитното плъзгащо се капаче на фотообектива се залепя бляскава подредба от 98 CRYSTALLIZEDT - Swarovski Elements, които придават още повече разкош.
Olympus µ 1040 Crystal не е само наслада за очите. Фотоапаратът с 3x увеличение ви носи едновременно стил и съдържание. Той е удобен както за запечатването на блясъка на модно ревю, така и за снимки на приятелите и семейството ви, докато сте на почивка през уикенда. С изумителната резолюция от 10 мегапиксела е съвсем просто да постигнете превъзходни резултати.
Освен разнообразните режими за избор на сцена, новаторският и интелигентен автоматичен режим разпознава пет от най-често използваните сцени и регулира настройките според тях.
Технологията Face Detection (разпознаване на лица) позволява на фотоапарата да разпознае до 16 души, което всеки път подсигурява перфектни изображения на хората, които снимате. След това можете да прегледате снимките на високо-контрастния 6.9cm HyperCrystal LCD дисплей.
А за да ви предостави гъвкавост по отношение на съхранението на кадрите, µ 1040 Crystal е съвместим с xD-Picture карти, както и (благодарение на приложения аксесоар) с microSD карти.
Специалното издание на ч 1040 Crystal е вече на пазара в България в лимитирана бройка. Цена 399 лева. /ViewSofia