IMPT предизвика истерия в последната седмица на предварителните продажби. Криптовалутата, която снощи достигна до $15 милиона, вече има събрани над $15.8 милиона, като само $1 милион бяха събрани в последните 24 часа.

Новината за бързото приключване на предпродажбите накара мнозина, които се колебаеха, да преосмислят решението си.

С предстоящи листвания на три крипто борси, огромен медиен интерес и изтеглен край на предварителните продажби, IMPT даде заявка, че това е само началото за този много перспективен крипто проект, който иска да промени начина на мислене на потребителите, като ги направи по-осъзнати в борбата с климатичните промени.

В тази статия ще видим защо толкова много инвеститори се стичат да инвестират в IMPT, какви са изгледите пред блокчейна и какво можем да очакваме като цена в следващите дни, седмици и месеци.

Какво значи 1 милион долара инвестиция за 24 часа и защо точно IMPT получи такъв вот на доверие?

Обичайната практика е новите криптовалути в предварителни продажби да генерират огромен интерес, защото те са “новото” нещо. IMPT беше обект на особено внимание от инвеститорите още в началото, като успя да стигне от 0 до $1 милион в рамките на пет дни.

Но защо това число от $1 милион бе постигнато не в самото начало, а вчера? Причината е очевидна - кредитът на доверие от много други инвеститори, както и от популярни брандове, които заявиха подкрепата си към блокчейна - Amazon, Samsung, Macy’s, Dyson, Microsoft, Dominos и други са само част от над 10,000 марки, които искат да помогнат в битката с опазване на климата.

Разбира се, за ранните инвеститори това е само една от добрите новини - те закупиха токена на $0.018, като към момента цената е $0.023. Дори при сегашните цени потенциалът пред всички закупили IMPT е голям.

Листването на крипто борсите Uniswap, Changelly Pro & LBank може да докара страхотни печалби както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. 

 

Какви проблеми решава IMPT?

Разбира се, за да бъде един крипто проект успешен в дългосрочен план (разбирайте Биткойн и Етериум), той трябва да предоставя реални решения. В противен случай цената на крипто активите ще се определя от “вярата” на общността на блокчейна.

 

Мисията пред амбициозния екип на IMPT е да верифицира въглеродни кредити, като по този начин предотврати измами или двойно попълване. Идеята пред разработчиците на проекта е да либерализират въглеродните емисии, защото в момента само държави и предприятия могат да търгуват с тях, като потребителите са изключени от веригата.

 

 

Благодарение на IMPT всеки потребител ще може да получи своя заслужен дял, като потребителите ще могат да продават своите въглеродни кредити или да ги “оттеглят”, като печелят в замяна NFT токени, които могат да продадат на борсите.

Първо листване на 14-ти декември, предстоят още 2 - големи потенциални печалби за инвеститорите

Ранните инвеститори вече тръпнат в очакване за първото листване на крипто борсите, което ще се случи на 14-ти декември, а честта да листне IMPT токена първа е Uniswap - най-голямата децентрализирана крипто борса.

Следващите, които ще сложат токена на своите платформи, са LBank & Changelly Pro. Това несъмнено е добра новина за всички фенове на криптовалутата на IMPT, защото всяко листване се приема с ентусиазъм и очаквания за скок в цената.

 

Това се случва, защото много крипто инвеститори следят нови криптовалути, които току-що са били обявени за продажба. Освен това платформите обикновено дават начален тласък на новите блокчейни, които се появяват на централно място.

Но какви са очакванията пред IMPT? Според много анализатори, много скоро след листването на криптовалутата на IMPT, можем да видим цена от около $0.05 за токен, което може да увеличи капитала на тези, които инвестират сега, с над 100%. 

В близките седмици също се очаква цената за токен да достигне до $0.10-$0.12, което ще доведе до над 300% доходност.

Дългосрочните перспективи пред IMPT зависят до голяма степен от успеха на проекта. Ако много потребители бъдат ангажирани с каузата на блокчейна, можем да очакваме впечатляващи резултати, като например IMPT да достигне до 1 долар през 2023г.

 

Късно ли е да инвестирате?

Остават по-малко от четири дена до края на предварителните продажби на IMPT, като цените за токен са $0.023. При събрани $25,980,000 предварителните продажби ще приключат преждевременно.

Макар че към момента да изглежда немислимо да се съберат малко над $10 милиона за под 96ч, никой не очакваше и да бъдат събрани над $1 милион в рамките на 24 часа. Ако истерията продължи, като нищо можем да видим нечувано изкупуване на токени в последните часове на предпродажбите, затова побързайте и се включете навреме.

 

Заключение

IMPT събра $1 милион само в рамките на 24 часа, като това бе най-силният ден за крипто проекта от началото на предварителните продажби. Очакванията пред този вече събрал над $15.7 милиона блокчейн са огромни. Ако всичко върви по план, след листванията цената от $0.023 може да се удвои, а в най-скоро време може да станем свидетели на преминаване на бариерата от $0.10, което ще бъде огромен успех за инвеститорите.

Често задавани въпроси

Защо IMPT разполага с такъв потенциал?

IMPT се намесва в битката с климатичните промени, като успява да използва блокчейна на Етериум, за да верифицира въглеродни кредити, а по този начин се справя с 2 основни проблема - вкарва потребителите в уравнението, наред с държавите и бизнесите, а освен това разрешава проблемите с фалшивите декларации на въглеродни емисии и двойното въвеждане на кредити, които отново са с цел финансова облага за сметка на природата.

Може ли IMPT да достигне $1?

Макар това да изглежда много амбициозна цел в началото, то IМPT е доста вероятно да достигне до $1 в един етап от своето развитие, а защо не и повече. Разбира се, това събитие не може да се очаква в близките седмици. $0.10 в седмиците след листването е постижима цел, а в следващите 3-4 месеца можем да станем свидетели на $0.20-$0.30 цена за токен.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук