Освен удобство, бързина и лекота, плащанията с дигиталния портфейл RaiPay на Райфайзенбанк вече носят и възможност за парични награди. Всяка седмица в периода до 29 март 2020 г. трима от клиентите, заплатили за стока или услуга на ПОС терминал с мобилното приложение на банката, ще печелят по 1000 лв.

В томболата автоматично участват потребители, направили плащания в страната или чужбина, като условието е картата, която са регистрирали в дигиталния си портфейл, да е издадена преди 10 февруари 2020 г.

Няма ограничение за брой извършени плащания от един картодържател, които могат да участват в томболата за наградите. Няма изискване за минимален паричен размер на плащането. В рамките на кампанията ще бъдат раздадени общо 21 награди по 1000 лв. Пълните условия на томболата са налични тук.

Над 16 хиляди клиенти вече инсталираха RaiPay, откакто Райфайзенбанк пусна безплатното приложение на българския пазар в края миналата година. За по-малко от три месеца, те са направили близо 115 хиляди трансакции в България и по света.

Плащания в държави от всички континенти, с изключение на Антарктида, бяха направени още през първия месец, откакто RaiPay бе достъпен за клиентите на Райфайзенбанк.

Потребителите плащат с дигиталния портфейл по време на почивки в различни екзотични дестинации като Малдивите, Мавриций, Малайзия, Хонг Конг, Индонезия. Сред най-далечните държави, където е използван дигиталният портфейл, са още Чили, Перу, Коста Рика. А сред по-непопулярните места, на които е плащано с RaiPay, се отличават Ботсвана, Азербайджан, Френска Полинезия.


Заради удобството хората плащат с RaiPay от ежедневни дребни плащания до по-големи разходи за пътувания, обзавеждане за дома и др. Най-често дигиталният портфейл на Райфайзенбанк се използва за покупки в супермаркети, ресторанти и заведения за хранене, бензиностанции, аптеки и разбира се моловете в големите градове.