Бившият на Десислава Благой Найденов се похвали с чисто нова диплома за висше образование, но ако си мислите, че е завършил Националната спортна академия, като повечето спортисти, ще сбъркате.

Оказва се, че боксьорът е избрал да се образова във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. Частният ВУЗ е основан преди около 30 години и подготвя икономисти и агробизнесмени.

Дали Найденов ще тръгне по пътя на гаджето на колежката на Деси Слава - Преслава, предстои да разберем, а дотогава последователите му в социалните мрежи любопитстват как той ще си направи градини с плодни дръвчета, например. Или просто ще си прибере дипломата в шкафа и ще търси други възможности за реализация.

Благой Найденов е поредната ни популярна личност, която вече се хвали с тапия. Преди време същото направи и Нора Недкова, която е бакалавър по маркетинг в НБУ. Силиконовата бомба Джулиана Гани пък е успяла да мине цели три курса на обучение в Аграрния университет в Пловдив.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Desi Slava (@desislavaofficial)


Плеймейтката Златка Димитрова завинаги ще остане в историята на „ВИП Брадър” с „откритието”, че Великобритания е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но въпреки че „прозренията” й са абсурдни, тя също може да се похвали с диплома за висше образование. Тя завършва финанси в Бургаския свободен университет.

Жени Калканджиева и Наталия Гуркова имат юридическо образование и са с дипломи от ЮЗУ, Благоевград.