Хормоните в бременната ДесиСлава бушуват, а необходимостта й от работа в такова деликатно състояние и липсата на такава при гаджето й Благой, както и жегата, стабилно късат нервите й.

Свидетел на неприятна случка разказа на какво е станал свидетел. Деси видимо без причина овикала своето младо гадже, от което чака дете, в хранителен магазин, пише "Хот Арена".

„Деси Слава е повишила хормоните. Тя и Благой бяха засечени в малък хранителен магазин. Тя бе доста изнервена, вероятно гладна. Приятелят й беше спокоен и я изчака да си избере нещо за хапване, без да я закача по никакъв начин. Певицата бе изнервена вероятно и от топлото време, и многото ангажименти, които трябва да преодолее, за да изкара пари за все още нероденото си бебче. Все пак младото й гадже не работи, а разчита само на нея. ДесиСлава трябва да покрива и разходите за големия си син и това вероятно кара хормоните още повече да бошуват“, пише той.

Както БЛИЦ съобщи, големият син на певицата – Майки, разкри какъв пол ще е бебето на майка му и ММА боецът. Те очакват момченце. Лекарите са посъветвали русокоската да прекрати участията си до края на месеца, тъй като вече е на сериозна възраст и рискува доста, ако продължи да работи. От друга страна тя е основният член на семейството, на когото се разчита да издържа останалите.