Ваканцията на Ледената кралица Асдис Ран на родното Черноморие завърши със спукана гума на магистрала „Тракия“.

Както „Телеграф“ писа, бившата футболна съпруга си направи морска почивка в Свети Влас в компанията на майка си и дъщеря си.

На връщане от морето обаче дамите изпаднаха в беда на пътя. По бански Вчера следобед Асдис Ран си пусна поредица от няколко сторита, на които разказа за преживяванията си.
 „В беда съм“, написа на първото си стори блондинката и показа спуканата гума. На него се вижда още, че Асдис е извадила всички куфари от багажника, явно за да извади резервната гума. На предната седалка се вижда майката на Асдис, която е по бански, а отзад се е настанила дъщеря й Виктория. След като установила, че не може да смени гумата сама, Ран се обадила на Пътна помощ и не след дълго тя дошла, а две момчета сменили спуканата гума, става ясно от поредно стори на красавицата.
 Балкон Вчера на обяд Асдис публикува стори от затворения комплекс с изглед към Витоша, в който живее в София, и успокои почитателите си, че всичко е наред и вече е забравила кошмарната случка от предния ден. На огромната си тераса Ледената кралица се радва на последните есенни слънчеви лъчи и се кефи, че в София вчера следобед беше 28 градуса - много повече, отколкото е в родната й Исландия по това време.