Фики е един от най-популярните попфолк изпълнители у нас. Гледаме го и в последния сезон на "Като две капки вода", където показа още един свой талант и скри шапките на жури и зрители с брилянтно превъплъщение на всеки образ в шоуто. не случайно Фики е на челното място във временната класация, а за всяка имитация получава възможно най-висока оценка. Феновете му със сигурност ще се умножат след участието му в шоуто, където дава всичко от себе си и подхожда супер сериозно към поставените задачи. Наш репортер се свърза с изпълнителя на "Бум", за да научим повече за случващото се в момента с него и как се справя с поставената карантина. 
 

- Фики, очакваше ли, че ще бъдеш толкова добър в имитацията на изпълнители?
- Не, не съм го очаквал. От мъничък имитирам гласовете на други изпълнители. Радвам се, че на толкова голяма сцена успях да се отпусна и да покажа тези качества, въпреки че и аз не подозирах, че ще се справя толкова добре. Самият екип на предаването е много готин и ме предразполага да се отпусна на сцената. Много се радвам, че съм част от това семейство и че се разбираме с всички участници, които безкрайно се стараят. Благодаря и на зрителите, че са с нас в този труден момент. В настоящата ситуация трябва да се подкрепяме.

Четете на show.blitz.bg уникалната изповед на Фики за БЛИЦ, където говори открито за шоуто "Като две капки вода", скандалното си превъплъщение на Джей Ло, за кризата и семейството си.