Баща и дъщеря са в ареста на РУ МВР-Пазарджик за хулиганство. Мъжът стрелял по улицата с газов пистолет, а дъщерята се втурнала да защитава баща си от полицията и успяла да скъса пагона на служител на реда. Екшънът се разиграл в събота около 18.30 часа, когато граждани позвънили в полицията и обяснили, че пиян мъж върви по улицата и стреля напосоки с газов пистолет.
Пристигналите на място униформени опитали да озаптят 58-годишния Г.К., когато към единия от униформените се нахвърлила дъщеря му–20-годишната И.К. Докато полицаите усмирявали младата дама, баща й успял да скъса пагона на единия от униформените, а на другия - полицейския знак. Двамата сипели ругатни и обиди срещу служителите на реда. Двамата са задържани за 24 часа в ареста на РУ МВР-Пазарджик. Съставен им е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Вчера в свое заседание Районния съд в областния град признал и двамата за виновни. Г.К. получил максималното наказание-задържане в поделенията на МВР за срок от 15 денонощия. Дъщеря му пък ще остане в ареста на местното управление три денонощия. /БЛИЦ