В тематичния детски парк Дисниленд в Калифорния е избухнало шокиращо насилие между членовете на едно семейство и цялата битка е запечатана на видео. Двама мъже и две жени, а и други членове на фамилията, влязоха в разгорещен юмручен спор, като освен това се дърпаха за косите и си плюеха в лицата. Всичко това се е случило пред погледите на шокираните очевидци, сред които е имало и доста деца, информира "Дейли Мейл" Самите побойници са били с колички с деца.
"Готов съм да отида в затвора още тази вечер!", крещи мъж с розова блуза, който е и най-активният в мелето.

"Не ми пука, че ме снимат на видео!", крещи още той.

Мъжът започва да спори с жена, която бута количка с две млади момичета, като впоследствие тя плюе по него и той започва да я налага. В боя бързо се включва още един мъж от семейството.Децата могат да бъдат чути да крещят от ужас, борбата продължава почти пет минути, като и жени също си раздават удари. Мъжът с розова блуза на няколко пъти стоварва силни удари в лицето на една от жените.Най-малко две жени падат на земята, след като са пострадали по време на мелето.

За щастие, в определен момент от битката няколко мъже от очевидците решават да се намесят и държат главния побойник до идването на полицията.

Органите на реда най-накрая пристигат на мястото на инцидента без да осъзнават колко брутален е бил боят и не извършват арест. Впоследствие, от полицията са заявили, че ще се запознаят с видеоматериалите от произшествието и ще решат дали да предприемат последващи действия.

Превод и редакция: БЛИЦ