19-годишната Анна Д. и 18-годишната Сияна Ат. са двете момичета, които участваха в здравия бой до блок 89 в жк. „Славейков“, пише Флагман бг.
 

В основата на екшъна, който разпали страстите и възмути хиляди в Бургас, е паркинг между бл.89 и бл.22, където двете момичета спрели колата си.

Около 14 часа, когато Мария Ш. (жената с черна рокля от видеото под материала) излязла от хранителния магазин, в който работи и се запътила към автомобила си, паркиран в междублоковото пространство.  

Видяла обаче, че е блокирана от лек автомобил "Алфа Ромео".

Повече от 45 минути Мария търсила шофьора на тази кола, но от него нямало и следа. Обадила се и на общинския паяк, който обаче бил претрупан от работа и така и не се появил.

Малко преди 15 часа с бодра крачка дошли Анна и Сияна. Те преместили колата си, но минути след това започнал грандиозният скандал.

Тук се получават и сериозните разминавания между двете страни, които са дали подробни обяснения във Второ РУ Бургас. Момичетата твърдят, че били обвинени от Мария и нападнати от нея и мъжа й.

Според Мария обаче, тийнейджърките станали изключително агресивни, започнали да я обиждат заради забележка, която им отправила. Тя подробно е посочила квалификациите, които момичетата използвали:

"„Недоеб*на, лелко, к‘во се отваряш, ма“, „Върви мъжа ти да те клати“, „Долна п*тка“. Едно от момичетата, отново според твърденията й, предупредила: „Знаеш ли коя съм аз и кой е баща ми?“

Според Мария двете момичета са й налетели на бой. Спасил я мъжът, които също работи в близкия магазин.

Той чул крясъците (голият до кръста с тъмните панталони) и се включил. Той, по обясненията на Мария Ш. пред разследващите, разтурил сбиването и приканил момичетата да продължат по пътя си, но те не го направили.  

След което настъпило животинското меле, в което е невъзможно да се разбере кой кого удря и напада.

Ако загледате видеото по-внимателно ще видите, че в мелето участва и друг случаен минувач, непознат и на двете страни – голият до кръста мъж със светли панталони, които всъщност така мята като прани гащи момичетата, че след жестоките сблъсъци в земята,  Анна и Сияна по чудо се разминават само с охлузни рани по краката и лактите.

Очаквайте след малко кой е мъжът на Мария. Той е арестуван с 24-часова мярка след сбиването.

Заслужава ли според вас да бъде задържан и съден или е прав, защото е защитил жена си?