30-годишният Ник Гордън – бивше гадже на покойната Боби Кристина Браун, е починал във Флорида от свръхдоза наркотици. Това потвърди пред „Пийпъл“ брат му Джак Уокър Джуниър.
 

Ник Гордън беше човекът, сочен за виновник за смъртта на Боби Кристина Браун – единствената дъщеря на легендарната певица Уитни Хюстън. На 31 януари 2015 година тя беше намерена припаднала във ваната на апартамента ѝ в Атланта.
 
Момчето, открило надрусаната щерка на Уитни Хюстън припаднала във вана, последва съдбата ѝ

Ужасяващо съвпадение е, че почти същото се случи и със самата Уитни Хюстън - открита мъртва във вана в хотелска стая на 11 февруари 2012 година. Уитни си отиде на 48 години, а дъщеря й – на 23, след 6 месеца в кома.
 
След смъртта на Боби Кристина се появиха слухове, че Гордън пребивал Боби Кристина, а също и че я дрогирал с коктейл от наркотици.
 
През септември 2016 година съдът в Атланта постанови, че отговорен за смъртта на Боби Кристина е тъкмо Ник Гордън. Той трябваше да плати 36 млн. долара на нейните близки.
 
В последните години той беше замесен в друга съдебна сага – приятелката му Лаура Леал го обвини във физическо насилие.
 
Източник на „Дейли Мейл“ съобщи, че на Нова година Гордън получил серия сърдечни удари и бил вкаран в болница в Алтамонте Спрингс. Той починал в интензивното отделение.

Стана ясно кой е убил детето на Уитни Хюстън

Адвокатът му Джо Хабачи разкри, че въпреки тежките изпитания, пред които бил изправен в последните няколко години, Гордън се борел упорито срещу пристрастяването към наркотици и искреното му желание било да бъде здрави и да бъде със семейството си.
 
„Боже, защо трябваше да изгубя брат си на Нова година“, изригна в емоционално съобщение Джак Уокър.

Превод и редакция: БЛИЦ