36-годишният моторист Красимир Стайков, който се размина буквално на косъм от смъртта след зверско меле край Малко Търново, вече е в стабилно състояние и се възстановява, пише "Флагман".  

По-рано днес служителят на Община Камено си пусна весела снимка в социалните мрежи от болничното легло, на която ясно се вижда, че Стайков явно е фен на Дуейн Джонсън, тъй като типично по негов стил е надигнал вежда, за да покаже, че се чувства добре. В коментари под кадъра пък дори сам отговаря, че е "топ" на въпросите на  загрижените му приятели. Красимир Стайков е най-добрият специалист по незаконното строителство в Техническата служба на Община Камено. Освен професионалните си постижения, Красимир имал слабост и към високите скорости, но винаги управлявал мотора си разумно. 
Цяло Камено трепери за живота на 36-годишния моторист, бил отличен служител в Общината.

Както БЛИЦ съобщи, на 16 октомври, минути преди 14 часа, по пътя Бургас-Малко Търново, в района на местността "Айдере", поради движение с несъобразена с релефа на местността скорост в условията на ляв завой, Красимир губил контрол над мотора си "Кавазаки" и изхвърчал в канавката. 

От удара счупил лявата си ръка, имал фрактура на гръдния кош и множество вътрешни кръвоизливи. Към днешната дата обаче лекарите от УМБАЛ-Бургас са се погрижили за състоянието му.