39-годишен от Горна Оряховица е настанен в хирургията на местната болница, след като бил пребит от агресивни шофьори на пътя.
Инцидентът се разиграл на ул. “Страцин”. Пътят на москвича на Милен Петков бил преграден от спрял по средата на платното джип, в който двама мъже си говорели по джиесеми, пише “24 часа”. Шофьорът на руската кола си позволил да свирне с клаксона, за да го пропуснат. Минута по-късно той бил измъкнат иззад кормилото и върху него завалели удари.

За назидание двамата бабаити от джипа нарязали и четирите гуми на москвича. После изчезнали, оставяйки мъжа в кръв пред смаяните погледи на десетки свидетели. През целия ден криминалистите в Горна Оряховица снемаха обвинения от очевидци. По техните описания и по данните, дадени от пострадалия пред лекарите, полицаите са изяснили много бързо самоличността на пътните хулигани.

Оказало се, че става дума за криминално проявени известни с прякорите Глават и Дунава. Регистрирани са за побои, рекет и лихварство. Двамата са били разпитвани в РПУ Горна Оряховица. Били с армия от местни адвокати. Вероятно ще тръгне дознание за хулиганство. Работата на полицаите се затруднявала от факта, че състоянието на пребития не позволявало да бъде разпитан и да разпознае нападателите.

Човекът беше опериран и в момента животът му в момента е вън от опасност. /БЛИЦ