Шофьор изрази възмущението си от колега на пътя. Става дума за рисково изпреварване, което е можело да завърши по трагичен начин. Ситуацията е от пътя Мездра-Ботевград. Тя е заснета от видеорегистратор.

"В началото се вижда ограничението 50 и добре, че го спазих, за да имам време за реакция. Ако бях една идея по-бърз, сигурно щяхме да станем на хармоника.#А2032МС", споделя водачът.

На кадрите се вижда бял автомобил, който изпреварва камион на завой и само спирането на шофьора в насрещното го спасява от удар.

Рисковият водач бе залят от критики от потребителите.

"Винаги се чудя на какво разчитат в такива ситуации... Как изобщо взимат решение да изпреварват на сляпо. Висша олигофрения", посочва Пламен С.

"За такива прояви най-малкото трябва да е отнемане веднага на книжката за 2 г. и глоба 5 бона", смята Кристиян Д.

"Такива каскади трябва да се водят опит за убийство! НЕ НЕ СЕ шегувам или просто да пиша и аз съм изпадал в същата ситуация. Сърцето ти полудява и очакваш най-лошото, защото ти си намалял и този те помита.

Тук говорим за човешки животи да страда някой заради нечие самочувствие, несъответствие със здрав разум или бързане все за някъде все по лошо ще става погледнете статистиката НЕ намаляват,а  се увеличават за съжаление", добавя И. Митков.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук