Шофьор на Форд Мустанг е навлязъл срещу движението в еднопосочна улица в Пловдив и въпреки, че е в нарушение е очаквал от другите водачи да му правят път. За това сигнализира буден гражданин, който твърди, че няколко минути е чакал, за да може да премине, пише TrafficNews.

Действието се развива точно до бариерата на автогара "Юг" на 14 ноември тази година. От изпратените до медията ни кадри се вижда също, че зад въпросния автомобил има още един, който също се движи в насрещното, което ясно показва, че знаците на въпросното място масово не се спазват.

„Искам да изкажа крайно възмущение от наглото държание на шофьор с рег.номер на автомобила PB6724TH, който на 14.11.2023 към 17:26 часа шофираше в еднопосочната улица „Цанко Дюстабанов” в отсечката между фитнес центърът и бул. „Христо Ботев”.

Шофьорът навлиза от бул. „Христо Ботев” срещу мен, въпреки забранителния знак за еднопосочна улица, и в рамките на няколко минути стоеше и очакваше аз да се махна от пътя му.

Много нагло и гнусно поведение на ниско качество шофьор. Моля органите на реда да си свършат работата и да санкционират посочения водач. Действието се развива точно до бариерата на автогара "Юг”, разказа Васил Гатев пред медията ни. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук