Мъж е извършил ужасяващо зверство във Варна. Той е подпалил приемен дом, където се гледали бездомни животни. При пожара няколко от тях са изгорели живи в страшна агония. Други са много тежко ранени. 

За кошмара разказват от Animal hope Varna:

"Трудно ни е да си съберем мислите в момента и да разкажем всичко, което се случва в детайли...  Едничката истина е, че в момента всички преживяваме най-големите кошмари в живота си. 

Снощи малко след 21.30 часа един от приемните ни домове е бил опожарен. Причината е - умишлен палеж от външната страна на имота... има задържан заподозрян... същия заподозрян, който месеци наред упражнява физически и психически тормоз над нас и срещу който имаме подадени повече от 10 жалби в полиция и прокуратура...

Вече дори не се надяваме, че този НЕчовек най-после ще получи наказание... 

Гледката е ужасяваща... но сме длъжни да я споделим с Вас, в опит да обясним ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПОЕМЕМ ОЩЕ И ОЩЕ ЖИВОТНИ, ОСОБЕНО В МОМЕНТА... Мечо и Беки са звездички...  Загинали са в агония, докато се опитват да се скрият в къщичките си... изгорели са ЖИВИ, заедно с къщичките си.

Джак и Джеймсън са обгорели до неузнаваемост и се борят за живота си в клиника М-Вет от снощи. На силни обезболяващи и успокоителни са. Ако оцелеят и двамата ще имат тежки увреждания, единия вероятно ще остане сляп. 
Сега, повече от всякога имаме нужда от Вашата помощ!

Спешно търсим приемни домове на останалите живи кучета - Звезда, Джим, Бъки, Елза, Ноа, и бебетата там - Ника, Лоти, Кари, Руби и Лина.

Имаме нужда от помощ за лечението на Джак и Джеймсън.

Имаме нужда от помощ за разчистване на отломките и всякаква друга помощ, свързана с възстановяване на всичко разрушено - къщички, огради, мрежи.

Опитваме се да бъдем силни, заради тези, които оцеляха и още се опитват да излязат от преживения шок. Опитваме се да бъдем силни, но... не ни се получава. Крещим... от безсилие... от ужас и от болка...

Защото Българската съдебна система за пореден път НЕ си свърши работата!

Ако можете помогнете...

Всяка помощ е важна, без значение колко е малка тя.

First Investment Bank - Bulgaria
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
PayPal: [email protected]