Тялото на жител на американския щат Тексас е напълно изядено от собствените му кучета и това беше потвърдено от ДНК тест, съобщава Washington Post.
57-годишният Фреди Мак живеел в къща близо до малкия град Вайнс. Той избягвал хората, предпочитайки компанията на 18-те си кучета. Веднъж на всеки две седмици роднини идвали при Мак и го возели до магазина да пазаруват. Точно те и първоначално съобщават за изчезването му.В началото на май те се обръщат към полицията с заявление, че не могат да намерят своя роднина: от април той не се е свързвал с тях, а агресивните кучета не им позволявали да стигнат до мястото, където живеел. Полицията успяла да разсее животните и да влезе в къщата, но Мак го нямало там. Проверката на обекта с помощта на дрон също била неуспешна.

Ужасяващи подробности за озверелия питбул, вилнял в "Бояна" (СНИМКИ)
На 15 май на мястото бил открито малко парче кост. В кучешките изпражнения били открити още няколко костни фрагмента. В резултат на генетичен анализ, разследването установило, че останките принадлежат на Мак. Предполага се, че кучетата са изяли своя собственик заедно с костите и дрехите.

Превод и редакция: БЛИЦ