По-рано днес стана ясно, че великотърновски бизнесмен изненадващо е сложил край на живота си. Сега стана ясно, че мъжът, който се е самоубил е 52-годишният Валентин Йорданов.


52-годишният Валентин Йорданов

Около 9:00 часа сутринта излязъл на терасата на апартамента си на ул. „Йоновка“ 10 в старата столица и се хвърлил от терасата. 

По непотвърдена информация преди това е имал кратко пререкание с близък, пише в. „Борба“.

Според запознати дългове са главната причина за крайното решение на предприемача. Допреди години той е имал просперираща дейност в сферата на климатизацията и множество обекти чрез фирмата си „Клима вент“. 

В приятелския му кръг го определят като възпитан и добър човек. 

Според запознати обаче Валентин започва да акумулира дългове след контактите си с бившия банкер Ярослав Матоуш, който лежа в затвора заради съмнителни финансови операции. Впоследствие се принуждава да фалира фирмата си и започва дейност с друга, която нарича с обърнатото име от първата – „Вент клима“. 

За кратко Йорданов, който е бивш барман, бе съдържател на популярната механа „Водопада“, разказват запознати. По случая тече разследване, не е ясно дали бизнесменът е оставил предсмъртно писмо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!