"За първи път ще ни управляват небинарни политици. Нито мъже, нито жени, нито леви, нито десни. Джендъри. Политически коректни обаче, но не към народа си. Политически джендъри като Кирчо и Кокорчо" - скочи остро срещу новата власт бившият евродепутат Николай Бареков. Ето какво още пише той в личния си фейсбук:

Единият харесва културиста Спецов, другият си харесва мутрите. Как да си обясним иначе изказването на бъдещи премиер Кирил Петков, че ако нашите мутри, включително и тези от Магурата, били в Щатите, щели били да управляват технологични стартъпи за милиарди!!!

Това ли са новите ценности. Това ли са мечтите на Харвардския измамник. Не, Киро, мутрите в Щатите са отдавана по затворите, а такива измамници като теб лежат доживот, ако ги пипнат в някоя финансова схема или злоупотреби. Новият ви морал възкресява старите мутренски мурафети. Само, че такива като вас сменят бухалките с писалки и вместо милиони, крадете милиарди.

“Промяната” ви затова е подмяна. Затова и целта на Кирчовците е да овладеят и ликвидират прокуратурата и антикорупционната комисия, защото се задават 50 милиарда за крадене от Европа. Затова Кирил Петков и апашите му бяха инсталирани от офисите на олигархията в кабинетите на властта.

Вместо диктатурата на анцузите от 90-те, ще живеем в диктатурата на белите якички, новите мутри, докопали властта чрез преврат по Мадуровски. Всичко това ще свърши много зле и за наивниците с червени бюлетини и за кирчопетковците, които знаят как да прехвърлят тайни сметки по Кайманите и Барбадосите. Промяната продължава с крадене по мутренски и чрез диктатура по мадуровски.