Обещахме на много инициативни комитети да им направим пътищата в Пловдивско - Бойково, Лилкво, разкошен път. Укрепват се скатове, дерета. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в рамките на обиколката си из Пловдивско. 

"Истината е че, хората чакат от десетилетия да имат път. Преди път нямаше изобщо. Това, което Борисов правителството, областна управа обеща, вече е факт. Пътищата са вече готови. Такова  строителство в Пловдивска област никога не е имало, каквото е имало през 2020 и 2021 година.

Борисов към Радев, Кацаров и сие: Защо виете като ранени чакали? Извинете се и оставка!

Завършва се пътят Асеновград - Кърджали. Завърши се Югово-Лъки. Много тежък планински участък. Отделно Асеновград-Садово. Първомай, Пазарджик, Хисаря", каза на свой ред Дани Каназирева. 

"С една дума от джипката бая са били хвърляни пари за хората от тази област", отбеляза Борисов. 

"Много ми е интересно, че в момента инициативни комитети за строителство няма. Понеже знаят , че няма на кой да се оплачат , а преди тука стояха на Бойково, на Лилково, на табелата.  А сега като е готово, са доволни", каза още той. 

"Тук сме направили чисто нови пътища и ще продължаваме да правим", отсече той. "Много съм доволен от това, което се направили за хората в Родопите. Това е най-добрият начин да им покажеш, че мислиш за тях. Те в миналото нямаха пътища", каза още лидерът на ГЕРБ

Работи се по изгорелия манастир тук, правим и Околовръстното на града, допълни той.