Лидерът на "Изправи се, България! Ние идваме" Мая Манолова и съпругът й - бившият министър на отбраната Ангел Найденов са били щракнати в задушевна обстановка в луксозен ресторант в сърцето на Варна.

Читател на Флагман.бг  изпрати кадри от вечерята, на които светската двойка позира и двамата изглеждат в прекрасен външен вид. 

По интересното е, че откакто Мая Манолова мина в отбора на брюнетките, не спира да събира мъжките погледи. Новата й визия със сигурност ще й донесе доста дивиденти по време на политическата кампания. 
 Оказва се, че бляскава вечеря във Варна не е поредният романтичен жест от страна на ексминистъра. Манолова е придружавала съпруга си на т.нар. "среща на випуска" - 40 години от завършването на Анеглов в Морското училище във Варна. Малко известен факт е, че бившият министър на отбраната Ангел Найденов е завършил Морското училище във Варна и вместо по рейсове е тръгнал към политиката.

"Мая Манолова изглеждаше доста добре. Направи ми впечатление, че след като влязоха в ресторанта, всички започнаха да се обръщат и да шушукат, а имаше около стотина морски капитани, боцмани и други. Освен това мъжът й е кавалер, покани я на танц. Изглеждаха като едно щастливо семейство от филмите, колко е така, само те си знаят", пише в писмото си читателят.