Икономическата и социалната политика е водеща в програмата ни за следващ мандат – предвиждаме в края му минималната работна заплата да достигне 1000 лв., а средната – 2000 лева.

Това каза на срещи в Тетевен водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков.

Той определи като чист популизъм обещанията на опонентите им за безплатни детски градини и ясли, тъй като те не разясняват на избирателите, че тези такси са по решения на отделните общински съвети.

Не вярвайте на тези, които опропастиха бъдещето на родителите ви! Вие не знаете, но те помнят времето, когато магазините бяха празни, джобовете бяха празни, вие - малки, работа нямаше, спестените средства в домакинството - ограбени за една нощ, пенсионният фонд - ограбен за една нощ, обърна се Нанков към младите хора.

На среща с партийния актив в Тетевен водачът на листата за Ловеч каза, че „новата власт“ използва методите на политическата пропаганда за провокиране на омраза. И дори не се старае да доказва тежките обвинения срещу ГЕРБ. Целта им е изфабрикуваните манипулации да се разнасят от уста на уста, да се въртят по социалните мрежи и така да се формира обществено настроение.

Опонентите ни не могат да “изчегъртат” изграденото от ГЕРБ, нито доверието на хората, които са гласували за нас - над 20 хиляди избиратели в Ловешка област ни подкрепиха само преди няколко месеца - на изборите на 4 април, каза Нанков.

И призова за висока избирателна активност – всички да гласуват масово и без страх. За да се върне стабилността и сигурността, за да се въведе ред в хаоса.