"Това не е правителство, а предизборен щаб на Румен Радев. " Това заяви е ефира на Nova News бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

"Правителството сега уволни повече хора за 3 седмици, от колкото аз през целия мандат на моето служебно правителство.", констатира той.

"Има ярък стремеж да се обсеби цялата власт в момента. Войната започна в момента, в който Румен Радев излезе със свития юмрук. ", припомни политикът.

"Обвиняват ме, че съм въвел темата за държавния преврат. Следващия парламент ще направи големи пакости. Цялата тази истерия, се създава по някаква причина, нали не вярвате, че това са просто хора, движени от идеи. Този театър ще продължи", предвижда Близнашки.

"Във всеки учебник по Конституционно право се казва, че политизираният дипломат е корумпиран. Хората с фуражки гледат на това като на война", каза още той.

"Тези избори са само генерална репетиция за президентските избори, когато ще се реши съдбата на България. Виждам на хоризонта черните облаци на диктатурата", завърши бившият служебен премиер.