Маноил Манев от ГЕРБ направи критичен коментар по повод бившия премиер Кирил Петков и думите му за Бойко Борисов. По думите на Манев Петков е история на трагикомедията в политиката и не трябва да се мери с лидера на ГЕРБ. Ето какво още гласи коментара му:

Кирчо -  на татко Петко момчето, днес отново ЕксКлузивно се изказал, че Бойко Борисов му пречи.  Можело с ГЕРБ, но без Борисов.

Всеки път, когато видя обърканата физиономия на Просто Киро, се сещам за онзи виц за кривата ракета и космоса. Не, бе, Кириле, не ти е работа да се занимаваш с ГЕРБ. Не си пораснал да се мериш с Бойко Борисов-не ти е по мярка, не си му в категорията.

Бойко Борисов и ГЕРБ строиха България през последните десет и повече години. Докато Кирчо и аматьорите в “А отбора” успяха само за няколко месеца да вкарат държавата в най-дълбоката криза, виждана в последните 20 години.

Зализаните физиономии от “Промяната” са новите комунисти. Явно много хора не помнят или не знаят що е то"Виденова зима".

Кирил Петков беше задраскан от собствената си ОПГ и сектата около нея. Пенсионираха го само след 6 месеца и издигнаха друг измамник за бъдещ лидер /ти знаеш ли, че имаш страшни очи.

Кирил Петков е история, история на трагикомедията в политиката. Хората го разбраха. Той явно ще го разбере последен-на 2-ри октомври.

️И последно, но не на последно място: Бойко Борисов е ГЕРБ и ГЕРБ е Бойко Борисов. Един отбор с един капитан – силен, истински, а не амартьорски!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук