От „Продължаваме промяната” са решили да си правят пиар на гърба на човешката трагедия в Карловско. Партията е извикала медии, които да снимат как  кандидатите им за народни представители носят вода на бедстващите, информира tribune.bg.

Припомняме, че след проливните дъждове десетки къщи са наводнени, разрушени са пътища, магазини, автомобили. Все още има селища без вода и ток.

Бедствената ситуация в региона провокира ГЕРБ-СДС и БСП да спрат предизборните си кампании в символ на съпричастност с потърпевшите от наводненията. Кандидати за народни представители от двете партии са на място на помощ на хората, без обаче да викат журналисти.

 

„Демократична България” призова всички свои съмишленици да  помогнат на пострадалите от наводненията и да се включат като доброволци на място. Нито една от тези партии не си е позволила да вика медии, които да снимат трагедията на хората. Единствените, които искат медийно отразяване в знак на подкрепата си  са от „Продължаваме промяната” .

Заклейменият от ПП строителен бранш също се включи с помощ на място. Строителни компании, членове на Българска браншова камара “Пътища” и на Камарата на строителите в България, се включиха в разчистването на пострадалите при бедствията села Каравелово, Богдан и Слатина в община Карлово. На терен помагат машини на фирмите “Европейски пътища” АД, “Джи Пи Груп” АД, “Главболгарстрой холдинг” АД, “Трейс Груп Холдинг” АД, “Витез Проспект” АД и други.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук