Освен честността на изборния процес, наша основна задача е да върнем доверието на българските граждани във функционирането на политическата система, демокрацията и държавата. Това каза лидерът на ПП "Български възход" Стефан Янев на среща със симпатизанти на партията в Пловдив. 

Според него политическите партии обикновено търсят гражданите, когато имат нужда да получат техния вот, но не се стремят да изграждат трайни мостове на доверие.

„Липсва ни доверието между нас самите, между гражданите и политическите партии. Нашата амбиция е да изградим мостовете на доверие, да си кажем, че ние заедно можем повече, България може повече, нашите градове и села могат повече.

Да не забравяме че България има хилядолетна история, своите възходи и падения и само чрез изградено доверие и осъзнато обединение, ще върнем България по пътя на възхода отново. Време е да намерим пътя към успеха, за да оставим подредена и работеща държава на нашите деца и внуци“, отбеляза Янев.

Той коментира, че логото на кампанията на партията "С разум за България" не е случайно и пожела на симпатизантите и членовете на "Български възход" всичките им действия да бъдат на базата на разума, единението, "и да върнем България на пътя на развитието".