„Ние от „Възраждане“ искаме свободна, независима и благоденстваща България, а не такава страна, която е хваната в мъртвата хватка на олигарсите и мафията. Държавата в момента се разпада пред очите ни. Така повече не може!", коментира Костадин Костадинов от "Възраждане" във Враца в днешния ден.

Той добави още, че трябва да убедят  колкото се може повече хора да излязат на 9 юни и да гласуват.

"Колкото е по-висока избирателната активност, толкова е по-малка  вероятността да влияят купените и корпоративните и зависимите гласове, които са основен вот за ГЕРБ и ДПС.“, категоричен бе председателят на  „Възраждане“ по време на среща с избиратели.

""Възраждане" е на път да бъде първа политическа сила в страната. Това може да стане при висока избирателна активност на предстоящия вот на 9 юни. Историята се пише в момента от избирателите.“, добави Костадинов.

Той уточни, че в момента България е превърната в суровинен продукт на Европейския съюз и това трябва да се промени. Представителите на политическата организация отиват на тези избори, за да възродят страната ни. От „Възраждане“ са подготвили демографска стратегия, която ще помогне за развитието на България и в частност на Северозапада.

„На карта е поставено оцеляването на България. Нямаме особен избор – или възраждаме България или България ще бъде унищожена! Подкрепата за „Възраждане“ се увеличава не с дни, а с часове, и доказателство за това е излязлото преди часове социологическо проучване, че „Възраждане“ е втора политическа сила.  При висока активност можем да станем и първа политическа сила и да имаме българско, а не евроатлантическо правителство.“ каза още Костадин Костадинов във Враца.

По време на срещата Ивайло Папов – водач на листата на „Възраждане“ за област Враца, каза : „Проблемите са много, както от последните години, така и от последните месеци и “Възраждане” е единствената национално отговорна политическа организация, която не робува на посолствоТО и посолстваТА, която казва истината, която има възможност да направи правителство и да реши проблемите. Дайте ни доверието си на 9-ти юни, за да  възродим България заедно!“.

Ивайло Папов и Костадин Костадинов

„Възраждане“ е с №12 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!