Назначени са експертизи, които да установят с каква скорост се е движел автомобилът на НСО, в който е бил Кирил Петков и който вчера участва в тежка катастрофира край Аксаково. 

Изискани са и записи от охранителни камери по пътя. Военно-окръжната прокуратура в Сливен е разпитала и четиримата пътници в служебния автомобил - двама цивилни и двама служители на НСО. 

Дали ще му е до смях на Петков след тези думи на ортака му Минчев за ужаса!

Предстоят и други разпити. Днес стана ясно още, че загиналият при катастрофата мъж е бил професионален шофьор. Пътувалата с него жена остава в болница, но вече няма опасност за живота ѝ.

Свидетел на катастрофата разказа, че в следствие на удара цивилната кола е била смазана, а шофьорската врата - блокирана.

Призна си: Шофьорът на Кирил Петков разкри с колко е карал преди катастрофата

"Тук изкарахме един кози крак, да отворим вратите. Там вътре имаше мъж и жена. Дойдоха пожарната, дойдоха Бърза помощ. Виждаме, че имат по-големи такива машини, ножици и с тяхната помощ тогава изкарахме", коментира за БНТ очевидецът Камен Бойчев.

Починалият мъж е бил професионален шофьор и е карал камион на чистотата. Жената пътувала с него вече е без опасност за живота.

Извършени са ѝ няколко операции.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!