Беше уникално дете, винаги подминаваше проблемите с усмивка. Това заяви в ефира на bTV братът на починалата 21-г. Хариет в катастрофата на бул. "Черни връх" ма 5 юли. 

БЛИЦ припомня, че две млади жени намериха смъртта след фатален инцидент в столицата. Автомобил, шофиран от бившият футболист Георги Семерджиев, се вряза в тях, а водачът избяга от местопрестъплението. 

"Последно я видях на Нова година. Живея в чужбина, за да мога да помагам на нея и на майка ми. Бях планирал да ми дойде на гости и да види какво съм постигнал. Това дете не можа да види нищо от живота. Трагедията и на двете момичета е огромна", казва още братът на Хариет.

"Какво да кажа – пълнолетен човек ,който взима дрога и кара с нечувана скорост и прави нещо ненормално. Не искам да казвам нищо на Семерджиев. Не сме в състояние да обвиняваме и да кажем каквото и да е", заяви той.

Той призна, че е чул за последно Хариет 6-7 дни преди инцидента.

Майката на Хариет - Диана също проговори за смъртта на детето си: 

"Целуна ме, качи се на тролея и се обърна да ми махне от тролея. Решила е да слезе на Хемус, защото е по-оживено", каза тя.

"Оставих я да пресече. Ако не бях й го казала това нещо, а бяхме продължили да си говорим, щях да чуя края й", призна Диана.

"През нощта не съм я търсила, но на следващия ден започнахме да звъним. Казаха ни, че просто инициалите й съвпадат. 20 часа след инцидента разбрахме, че действително тя е загинала", добави родителката.

"Тя беше човечна, добра. Мечтаеше да види турското море. Искаше да я заведа един път и да види какво представлява дискотека. Трябваше на 27-и да ходи за първи път на дискотека", завърши тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!