От вчера синотпиците предупреждават, че времето над цяла България ще е опасно. Още снощи това се потвърди като над София се изви силна буря

АПИ също предупреди шофьорите, че трябва да бъдат много внимателно с оглед на усложнената пътна обстановка.

Но оказа се, че опасното време над София, където пътните настилки от нощес са мокри и хлъзгави, вече взе жертва.

"Meteo Balkans" бие тревога: Бурята вече е на Балканите КАРТИ/СНИМКИ

Читателка на БЛИЦ съобщи, че е станал тежък инцидент край кръстовището на ключовите булевард „Гоце Делчев“ и „Цар Борис III“.

По думите й автобус от градския транспорт на София се е преобърнал и е ударил пешеходка. На място веднага били извикани медици и полицаи.

Заради катурнатото превозно средство движението на трамваите, които минават от там, временно е било спряно, а задръстванията в района станали големи.

БЛИЦ припомня, че и вчера стана авария с трамваи, които парализираха за кратко центъра на София.

„Не знам дали жената пресичаше неправилно или заради мокрия път шофьорът на автобуса не успя да спре навреме, но инцидентът е факт. Поне жената не е сериозно ранена“, казва читателката ни.

Междувременно във фейсбук групата „‎Катастрофи в София“ Иво Милчев качи снимка от инцидента.Фотоси от инцидента бяха разпространени и от Кирил Голосманов в „Забелязано в София“ .Точните причини за инцидента тепърва ще се уточняват от полицаите, които са на мястото на катастрофата.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света