Положението на планетите и звездите през април могат да окажат своето влияние и на изборите, които хората правят. Какъв е хороскопът на България за април месец според Алена и какво вещаяе положението на Луната в деня на изборите - вижте по-долу.

През април мнозина от нашите сънародници ще са изкушени да сменят средата си или поне да я обогатят. Чувстват се изоставени от държавата и излъгани от управляващите.

Ще се увеличат семействата, напускащи България.

Ще избликнат истините за измамните „топли чувства“, демонстрирани от един към друг, само за да бъде извлечена полза. В този случай кармичните наказания ще са светкавични.

Познанствата ще са много, но е полезно да бъдат преценявани добре, за да не се окажем обвързани с хора, които, вместо да са ни приятни, ще ни създават трудности във втората половина на април и през май, когато обстановката в държавата отново може да се нажежи до протести и сблъсъци.

Отново има шанс с упоритост, търпение и такт народното недоволство да бъде успокоено. Стига да има желание, защото характерен планетарен аспект ни разкрива, че управляващите, които и да са те, могат да провокират напрежение и протести в собствена изгода. 

Привидният стремеж за промяна и подобряване на икономическата и политическата обстановка в страната може да се окаже поредната измама и да донесе загуби и намалени приходи за мнозинството от хората.

През април, особено през втората половина на месеца, когато Слънцето е в Телец, а от 21-и Меркурий е ретрограден, ще стане ясно кой и колко е лъгал електората. Ще проличи и каква е била целта на домогналите се до властта през 2022 година, че да се вкопчат толкова свирепо в нея.

Сблъсъкът между достойнството на народа и надменността на политиците, забравили откъде са тръгнали, може да е поредната причина за безредици, особено при предстоящите избори за депутати в ЕП.

Нептун бди над реките и водоемите. Пороите и наводненията няма да ни подминат.

Луната на 2 април, неделя

Луната преминава от Лъв в Дева в 13.56 ч. Родените в Лъв и Дева и всички, които имат Луна или асцедент в един от тях, са податливи на проблеми със сърцето, кръста и диафрагмата, но също така с органите в коремната кухина.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи.

НА РОДЕНИТЕ НА 2 АПРИЛ

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с проблеми и изпитания заради независещи от вас причини.

Преодолими са, но със собствени сили, без чужда помощ. Начинанията са забранени. Преминаването на нова работа обещава неочаквани проблеми.

Децата родени на 2 април 2023 г., неделя

Детето, родено в този ден, е подвластно на Овен и на управителя на деня Слънцето, което е причина да е любвеобвилно. Въпреки колебливата вибрация в деня му на раждане, когато тръгне по своя самостоятелен път ще бъде на моменти нетактично, защото смята че така ще защити себе си.

Съдбовният му път е причината за трудности, породени от странични фактори, които трябва да преодолява само.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук