Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Това заяви за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

25 слънчев ден – Ден на Истината и за защита на децата.

Тотем –  Сърна, символ на истинския път към върха.


Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Денят става за изясняване на отношенията.

Помирете се с неприятелите си. Подходящ е за молитви. В този ден човек може да стигне до истинския си Учител.

Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си.

Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Подходящо за съпружески отношения и любов. Препоръчва се да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Хубаво е сега да се подаряват цветя в саксии.

Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри.

Не се сърдете на никого. Не убивайте животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване.

Не е позволено да се оскверняват земята и горите чрез плюене, уриниране, секнене, чупене на клони, нараняване на кората и копаене на земята.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Диета – Месото днес е забранено. От позволените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло.

Облекло –  Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове - сиво, черно и кафяво. Подходящ за носене е розов аметист.

Знамения – Да се събудите и да чуете песента на птиците – знак за голяма радост и успех в близко бъдеще. Лошо време, облачно – неприятности за хората и местността в тази област.

Хубаво е, ако в този ден в дома ви цъфне цвете или неочаквано ви подарят цвете в саксия – знак за радост и щастие. Ако цветята вкъщи са повехнали – знак за болест или скръб. На лошо е, ако цветето изсъхне с корена.

Ако проявите безпокойство, раздразнителност, че нещо не е както трябва – това е знак, че не вървите по правилен път.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Ако загубите малка сума пари или друго имущество – знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

Сънища – Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях.

Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спи.

Числа на деня – 25, 34, 75