20 слънчев ден – Денят е свързан с победата. Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевия възел”. Това заяви астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем –  Глиган – символ на победата и успех в трудните дела.

Висши сили ще бдят над тези зодии и ще ги пазят от неприятности през цялата година!

Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път.

Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добре е да се разплатите с дълговете. Можете да предприемете изчистване на насекоми в дома си. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Един от подходящите дни за кръвопускане. 

Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и не бива да се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай.

Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да разговаряте.

По-малко трябва да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора.

Зодиите, към които ще потекат реки от пари през пролетта

Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Диета – За предпочитане е пикантната храна, кореноплодни. Нежелателно е да се употребява алкохол. Трябва да се яде малко. Да се избягва свинско и сладко.

Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.

Поверия  – Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.

Хубаво е ако намерите метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.

Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре. Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.

Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот. Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.

Зодиите, които ще се радват на невиждан успех през април

Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без небесна защита. Ако до вас падне перо от птица – очаква ви блага вест.

Сънища – Само тези сънища, в които има битки, оръжие, метал, остриета, са значителни. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак за разрешаване на трудни ситуации.

Числа на деня – 20, 27, 68