ОВЕН

Изхвърлете фалшивата скромност и разкажете за вашите успехи и постижения на всички, които се интересуват от тях. Днес ще имате възможност да създадете полезни контакти и да намерите надеждни съюзници. Възможно е и началото на приятелство, което ще стане важно за вас. 

ТЕЛЕЦ

Опитайте се да не говорите твърде много. По-късно може да съжалявате за необмислените думи. По-добре е да не обсъждате други хора и да не споделяте тайни. Ограничете се до разговори за незначителни неща. Денят е по-подходящ за самостоятелна работа и действия.  

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня няма да е подходящо за трудни дела. Най-вероятно по това време ще сте отпуснати и вниманието ви ще е отвлечено. Помислете към кого бихте могли да се обърнете за помощ. Ако се появи такава възможност, не я пропускайте, но и не злоупотребявайте.

РАК

Денят ще бъде благоприятен и много подходящ за предприемане на мащабен и сложен проект. Обмисляйте всяка стъпка и не разчитайте на бързи победи. Ако днес сте упорити, но търпеливи, успехът няма да закъснее. Денят е подходящ за общуване с любими хора, организиране на семейни събития или срещи с роднини. 

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

ЛЪВ

По-добре е да не отлагате важни въпроси или сериозни разговори. Първата половина на деня ще бъде особено благоприятна, опитайте се да извлечете полза от това. Ще ви се изясни как да разреши проблем, който ви е обърквал. Успехът ви скоро ще стане известен и мнозина ще искат да ви опознаят по-добре. 

ДЕВА

Ще бъде лесно да направите добро впечатление на нови познати. Дори онези, които са се интересували само от собственото си мнение, ще ви изслушват внимателно. Скорошни съперници ще ви предложат сътрудничество. Интуицията ще ви подскаже дали да им се доверите. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ВЕЗНИ

Опитайте се да запазите спокойствие, независимо какво се случва около вас. Ако успеете, значи с всички трудности, които може да донесе денят, ще се справите бързо. Не се сърдете на онези, които не разбират и не оценяват веднага вашите идеи. Дайте им време и те скоро ще разберат, че сте избрали правилния път. 

СКОРПИОН

Ще постигнете много, ако сте упорити. Денят е подходящ за делово общуване, обсъждане на работни планове или срещи с потенциални съюзници. Не пропускайте възможността да споделите идеите си с онези, които могат да помогнат за тяхното реализиране. Създадените днес контакти ще се окажат изключително полезни.

СТРЕЛЕЦ

Денят няма да мине гладко. Умението да не се поддавате на провокации, да пропускате непоискани съвети покрай ушите си и да запазвате спокойствие, дори когато всички около вас нервничат, ще ви бъде много полезно. Решенията, които взимате днес ще се окажат правилни.

КОЗИРОГ

Вероятни са парични постъпления и успешни сделки. Във всичко, свързано с финансите, можете да разчитате на интуицията. Възможно е именно благодарение на нея да увеличите приходите си. Денят е подходящ и за делови преговори или срещи с потенциални работодатели и партньори. 

3 зодии ще се радват на невиждан успех в Годината на Черния воден заек

ВОДОЛЕЙ

Не отлагайте важни срещи. Както за делови преговори, така и за неофициални, първата половина на деня е по-добра. Ще ви бъде лесно да намерите общ език с новите познати. Не са изключени интересни предложения относно работа или бизнес. Намерете време и за почивка.

РИБИ

Очаква ви труден, но все пак добър ден. Запазете спокойствие. Това ще бъде достатъчно, за да се справите с всички пречки. Разногласия и спорове днес ще възникват по-често от обикновено. Но това е добре, защото благодарение на тях ще намерите най-доброто решение и най-краткият път към целта.

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук