ОВЕН
В петък Овните са малко мрачни, а някои дори проявяват агресивност, отнася се за бизнесмените, които основателно се притесняват за действията на своите партньори. Мнозина ще останат неудовлетворени. Всички представители на Овен трябва да бъдат много внимателни в деловите си действия днес – професия или бизнес.


ТЕЛЕЦ
Важен е петък за Телците, защото предоставя възможност за среща с влиятелен човек, който може да направи много за вас по важните ви делови въпроси. Редно е да коригирате плановете си и да се насочите към неотложните проблеми. Днес ще присъствате на някакво празненство. Обърнете повече внимание на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ
Професионалните трудности за Близнаците са с отрицателен знак. Днес вниманието на повечето от вас е насочено на други места и касаят домашния кръг или приятелите. Трябва задължително да завършите професионалните си задължения. Положително развитие имат финансовите въпроси. Делата ви са свързани с административни лица.

Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

РАК
Стабилитетът в петък на Раците е изразителен. Днес за повечето от вас той се свързва с професията и преговорите, които някои от вас ще имат. За други денят носи важна реализация от гледна точка на контактите. Може би става въпрос за нова работа или за разширение на трудовото ви участие.

ЛЪВ
Денят за Лъвовете не е много добър поради различни притеснения на психическа основа. Но той коренно ще се промени, на работното си място ще действате различно и с голям успех. Показателни за днес са срещите с влиятелни хора от средите на бизнеса.

ДЕВА
Професионалният ден за Девите не е особено добър – той се развива положително, но няма да ви задоволи напълно. Несравнимо по-добри резултати ще дадат вашите срещи, определени за деня, които за някои от вас ще бъдат равносилни на ново позитивно начало. В петък са налице противоречия в дома, свързани с вашата работа.

Тези 3 зодии обичат веднъж и завинаги!

ВЕЗНИ
Въпреки че петък налага някои вътрешни смущения, касаещи вашия личен живот, денят може да се нарече успешен за Везните. Неизяснени имотни дела ще помрачат настроението ви, възможно е да последва загуба за вас. Положителен е професионалният ден за всички от знака. Носи стабилизация и често парични придобивки.

СКОРПИОН
Положителен е петък за Скорпионите и създава благоприятни възможности за ползотворен професионален ден. При други успехите са свързани с обществения живот. Характерни за мнозина са контактите с приятели. Ще бъдете зарадвани от посещението на близък. Възможно е да изникнат пречки при уреждането на финансови въпроси. Положително развитие имат обществените ви контакти.

СТРЕЛЕЦ
Тежък е петък за Стрелците. Плановете ви ще бъдат доста объркани и това ще повлияе отрицателно върху мнозина. Ще получите известие за получаване на отнето ви имущество или неочаквани приходи. Не пътувайте в петък, тъй като следват редица проблеми и замисълът ви ще остане неосъществен. Възможност за любовна авантюра.

3 зодии ще се радват на невиждан късмет това лято

КОЗИРОГ
Петък е прекрасен ден за Козирог и е твърде положителен, като създава дори възможности за реализация. Не са изключени някои финансови печалби, но трябва да се преборите с доста трудности. Днешните ви контакти ще предизвикат положителни промени в голяма част от вашите дела. Реализацията ви е извън съмнение, успехът ви е “в кърпа” вързан.

ВОДОЛЕЙ
В петък на Водолеите им предстоят малки печалби, които са свързани с професионалната ангажираност. Някои от вас не се чувстват здравословно добре поради физическо заболяване, психическо неравновесие или пренатоварване. Насочете се настойчиво към вашите бизнес дела, това е пътят, който ще ви доведе до положителна парична промяна. Успех в хазарта, но прекомерното увличане в лесната печалба ще ви изиграе лоша шега.

РИБИ
Петък ще ви създаде професионални ядове, но самите вие сте в състояние да превъзмогнете пречките и да доведете делата си до успешен завършек. Днес можете да разчитате на шанс в професионалните дела и личните си ангажименти. Бизнесмените да използват петъка за пълно завършване на задълженията си. Вашият шанс ще ви даде нови възможности за успешно развитие. Вечерта ще ви е спокойна и ви очаква изненада в дома ви. Настъпва началото на положителен период за вас с много придобивки.