Овен - Ако сте били изправени пред проблем или трудна ситуация, може би най-после ще успеете да намерите търсения отговор или решение, като се отдръпнете назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Възможни са неочаквани срещи или обрати.

Телец - Всичко е възможно, но нищо не е сигурно. Бъдете по-внимателни! Космическите елементи показват, че ще проявите малко наивност в някаква ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап във времето.

Близнаци - Денят не е особено добър. Подходящ за провеждане на оздравителни процедури и  интелектуални дейности. Въпреки всичко, днес ще сте склонни да виждате около себе си повече хармонията и красотата, отколкото дисхармонията и грозотата.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Рак – Голяма е вероятността да се разкрие благоприятна възможност, която да спомогне за превъплъщение на мечтите ви в реалността. Ако съзрете такъв шанс, бързайте да се възползвате от него веднага. Възможно е да получите добри вести.

Лъв – Навярно се намирате в един сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте повече в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, другото ще се нареди от само себе си.

Дева - Днес със сигурност ще успеете да се справите със задачите за деня, макар и с много усърден труд и повече усилия. Стомахът ви и храносмилателната система са чувствителни в момента, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци.

Везни - Денят ще бъде твърде напрегнат и емоционален за мнозина. Когато сте спокойни сте по-толерантни и лесно приспособими към общуване с другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

Скорпион – Замисляли ли сте се дали не издигате бариери между себе си и останалия свят? Дали не блокирате вътрешно емоциите си, като не ги оставяте да излязат навън. Отказвате да ги изживеете. Не искате да видите истината и се преструвате пред другите, че всичко ви е наред.

Стрелец - Денят ви ще бъде доста динамичен вероятно. Нищо чудно да усещате напрежение и може да имате чувството, че не ви върви. Необясними безпокойства ще ви обземат. Ще се наложи да изпълните някои условия.

Козирог – Днес съдбата ще е по-благосклонна  към вас. Вършете това, което е актуално за момента. Интересът ви към нещо или някого ще бъде провокиран. Избягвайте да влизате в резки противоречия и стълкновения с когото и да било.

Водолей- Обстоятелствата на деня могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, за да не се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

Риби – Съдбата ще ви изпрати духовен дар. Опитайте се да го откриете сред многото ситуации на деня. Обърнете внимание на това, което ви се случва. Ако някой иска да ви даде съвет, то вслушайте се. Може там да се крие разковничето.

Съветите на Фортуна

Денят носи силен негативен енергиен заряд. Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие.

Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация. Активността е безполезен разход на сили.  Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от бизнес дела.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите.

Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали. Ден за пост и въздържание от месна храна.

Изготвил: Ивелина Пенчева/ tribune