Овен – Ще сте склонни да се дразните от дреболиите, да се ядосвате на хора, които не са виновни за нищо. Опитайте се да държите под контрол емоциите си. Днес може да станете свидетели на невероятни съвпадения.

Телец – Не всичко, което изглежда лесно, всъщност е такова. Сега не е подходящ момента да се започват нови дела и дейности. Проявете търпение и не бързайте. Не е добре да се доверявате на всички. Бъдете нащрек.

Близнаци – Този ден е подходящ за решаване на сложни проблеми. Вие сте в състояние да разрешите всяка объркваща ситуация, да съберете максимум информация и да направите правилните изводи.

Павел Глоба: Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през октомври

Рак – Днес може би се чудите колко здраво сте закотвени в живота. Препятствията се топят пред вас като сняг на слънце.  Ден за разрушаване на бариерите и премахване на ограниченията. Ще бъдете ефективни при вземане на решения.

Лъв – Денят ще е благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви, но рискувайте умерено. Понастоящем е по-добре да не се правят покупки, ако не са планирани по-рано.

Дева – Денят носи нови възможности. Когато самият късмет идва в ръцете ви, старайте се да не пропуснете нито един шанс.  Можете да завъртите главата на някого, но със сигурност няма да загубите своята. 

Знаете ли от кои три зодии са най-красивите жени

Везни – Отношенията ви с другите се развиват хармонично. Вие сте в състояние да намерите подход дори към най-упоритите, нарцистични и трудни за общуване хора. Ще съзрете възможности там, където преди не сте забелязали. 

Скорпион – Чувствате се напрегнати. Трудно е да обедините в едно разума и чувствата си днес. Вероятно има няколко неща, които не ви удовлетворяват, без да знаете причината. Може да получите неочаквани пари.

Стрелец – Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но е необходима инициативност, за да се приближите до желаните резултати. Ограничете разходите за удоволствие. Бъдете по-учтиви с останалите.

3 зодии имат нечовешка интуиция

Козирог – Желанието ви да изпъкнете няма да бъде възприето позитивно от всички. Някои ще ви гледат с неодобрение. Бъдете търпеливи и дипломатични с близките си, дори вашите мнения да не съвпадат по някакъв начин. 

Водолей – Може би играете с грешни карти, затова е възможно да не ви се получават нещата. Несъответствията излизат на преден план и вземат своето участие. Следобед ще трябва да се справите с решаването на някои битови въпроси.

Риби – Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Сега е подходящият момент да осъществите стари планове, да довършите започнатото.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Съветите на Фортуна
Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Отрицателните мисли трябва да се контролират и да не се допускат прояви на егоизъм. В този ден действителността отваря очите ни, за да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите.

Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна. 
Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!  

Източник: tribune.bg