Астрологията може да ни разкрие повече за характера на дадена личност, отколкото можем да си представим. Зодията на човек може да ни подскаже как той ще реагира на шегите и закачките, какво е като цяло чувството му за хумор и има ли изобщо такова.

Ето и повече по темата какво е чувството за хумор на всеки един зодиакален знак:

Овен

Представителите на тази зодия имат страхотно чувство за хумор, но не всеки е готов да приеме техните по-грубовати шеги. Човекът Овен обича да дразни другите с предизвикателни закачки, коментари или шеговити забележки, които понякога са неприятни. Хората от този знак обичат да се обграждат от позитивни хора, които също имат добро чувство за хумор.

Телец

Телците не приемат всички вицове и шеги, които чуват от хората около себе си и не се колебаят да го покажат. Те не си падат по критиката, прикрита като шега, така че внимавайте! Иначе самите Телци обичат да се движат в забавни компании и като цяло също са склонни да разказват вицове, но такива, които осмиват обществото, в което живеят, както и политиците.

Близнаци

Тези хора обичат да се надсмиват над самите себе си. Понякога те са склонни да минават границата с шегите си, засягайки лични теми, свързани с интимния живот (собственият им или този на техния събеседник), употребата на вредни вещества и др. Когато става въпрос за остроумни вицове, определено Близнаците са замесени.


Тези 3 зодии много трудно прощават, но все пак може да ги спечелите, стига да...

Рак

Ракът обича да се забавлява в компании, но вицовете, особено мръсните и обидните, не са нещо, което може да го впечатли. Представителите на този знак обичат комедийния жанр в киното. Тяхното чувство за хумор е не много интензивно, но пък поднесено с финес и чар. Те си падат по деликатните, а не по бруталните шеги.

Лъв

Хората от този знак имат добро чувство за хумор, но не обичат самите те да бъдат обект на шеги и закачки, тъй като ги приемат за присмех и егото им страда. Лъвовете умеят доста артистично да разказват вицове, които се отнасят до ядене, пиене и дори до интимния им живот. Като цяло те притежават огромно количество чар, което се харесва много.

Дева

Чувството за хумор не е сред силните страни на Девите. Рядко можете да срещнете човек от тази зодия, който да ви плени със смешките си. Това не означава, че Девите изобщо не се смеят. Те са по-срамежливи и резервирани, но си умират от смях, когато са в наистина забавна компания, като дори успяват да се включват с някои леки закачки.

Везни

Везните имат проблем с разбирането на вицовете и не винаги знаят кога и къде да се смеят. Самите те не обичат да разказват шеги - просто се чувстват неудобно и започват да се запъват. Въпреки това, Везните търпят шеги на техен гръб, тъй като имат чувството за хумор. Те ценят усмихнатите и весели хора и гледат да имат такива в обкръжението си.

Скорпион

Скорпионите имат странно чувство за хумор, което е цяло предизвикателство да бъде разбрано. Те са склонни да се подиграват на другите, но самите те не допускат някой да се шегува с тях. Приемат го твърде лично. Иначе хората от този знак не са особено тактични и понякога прекаляват с вида и количеството на закачките си.

Тези 5 зодии взимат повече, отколкото дават! Пазете се от тях!

Стрелец

Няма по-забавен знак в зодиака от Стрелец. Тези хора са щастливи и весели по натура и могат да се смеят на всичко, което ги заобикаля. Също така, те трудно се обиждат на чуждите шеги, дори и на по-дебелашките. Стрелците са душата на всяка една компания и затова рядко могат да се оплачат от самота или от липса на приятели.

Козирог

Чувството за хумор на Козирога е странно - той намира за смешни неща, на които други хора не се смеят. Той не толерира подигравките с важните неща в живота. Козирозите имат едно правило - не се смеят на тъпи вицове. Самите те обичат да пускат шеги, но само когато са в малки групи, а не пред огромна аудитория.

Водолей

Хората от този знак обичат мръсните вицове. Те ценят хумора във всичките му форми (почитатели са на всички видове комедийно изкуство). За човека Водолей е приоритет номер едно да си намери партньор в живота, който има добро чувство за хумор. Той знае, че такъв партньор ще успее да го разсмее дори в тежките моменти.

Риби

Рибите най-много обичат да се смеят на забавни случки от реалния живот. Те не си падат по разказването или слушането на вицове, тъй като са доста чувствителни и деликатни хора. Рибите не си падат и по шумните компании, дори и в тях да цари голяма веселба. Те ценят лекия, непринуден хумор, който много им се отдава.