Всяка от зодиите си има своите тревоги, които се превръщат в кошмар за представителите  и ги карат да се въртят безсънно в леглото. Някои се безпокоят за абсолютни дреболии, ще си кажете вие, макар че на тях им се струва, че целият свят им готви заговор. Други пък се притесняват за глобалното затопляне и това е способно да ги хвърли в паника.

Овен

Потенциалната опасност да претърпят провал е най-големият кошмар за Овните. Пламъците, горящи в душите на хората от огнената стихия, от една страна, ги правят невероятно конкурентоспособни, а от друга - подхранват отдавнашните им комплекси. По тази причина те винаги искат да са номер едно, а думата "загуба" не присъства в речника им.

Телец

Дори ако са приказно богати, чувството за тревожност около натрупаните средства не ги оставя на мира. Родените под символа обичат стабилността във всички области, затова постоянно мислят за парите и дългосрочната финансова перспектива. Да излязат извън пределите на комфорта, дори и за разнообразие, не е за Телците. Нощните кошмари как губят парична почва под краката си ги тормозят от момента, в който опитат нещо ново.

Близнаци

Представителите на знака се вглеждат и в най-дребните детайли и се безпокоят за абсолютни глупости. Недоразуменията, които другите забравят на секундата, не им дават мира по нощите. Те ще обмислят стотици начини, които несъмнено ще подобрят нещата. Не се учудвайте, ако ви назначат допълнителна среща, или ви напишат обстоятелствено писмо, в което подробно да ви обяснят некоректния момент.

Рак

За тях е невероятно важно да свият гнездо и да обезпечат семейството си. За разлика от "колегите" си Телци обаче, техните опасения по-скоро са свързани с лични преживявания и физическото здраве, а не с финансите. Те винаги се тревожат за безопасността на любимите си хора. Именно Раците редовно засипват с обаждания близките си и са главни инициатори в организирането на система за сигнализация у дома.

Лъв

На всички е известно, че челно място в ценностната система на Лъва заема идеята, че целият свят е длъжен да се върти около него. Постоянната тревога на тези мнителни котки е какво мислят околните за тях. Те обожават да се чувстват в центъра на вниманието 24 часа в денонощието. Но попаднат ли в епицентъра на обсъжданията, обикновено им се струва, че са осъждани за действията си. А това е колосален стрес за краля на хороскопа.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества


Дева

Понятията "загриженост" и "Дева" отдавна са станали синоними. Но това съвсем не означава, че на хората от знака им е съдено да живеят в непрекъснато напрежение. Покровителствани от Меркурий, те се концентрират в създаването на строга организация. Анализират всичко и размишляват над всяка дреболия, разработвайки поетапно плановете си. Затова не е учудващо, че нарушаването на всеки обичаен ход страшно ги изнервя.

Везни

Само мисълта, че по някакъв начин ще подведат приятел или колега и няма да оправдаят очакванията към тях, предизвиква пот по челата на Везните. Главният им проблем е, че не умеят да отказват услуги. Списъкът със задачите им непрекъснато се увеличава, а хората от зодията страдат от пренапрежение и съвсем естествено се изморяват от поетите задължения. Децата на есента на всяка цена се опитват да избягат от конфликтите.

Скорпион

Ахилесовата пета на тези обичайно невъзмутими представители на зодиака е страхът, че ще станат жертва на предателство. Самата мисъл предизвиква хлад по гърба им и директно ги лишава от сън. Измамите ли ги веднъж, завинаги ще сте лишени от доверието им. Скорпионите притежават силна интуиция и бързо забелязват скритите мотиви на опонента. Обичат да си играят на детективи с всеки, когото срещнат.

Стрелец

Да опита всичко или нищо, е девизът на Стрелеца. Този странник живее на пълни обороти, постоянно се намира в търсене на нещо ново и интересно. Затова и може да си докара безсъние, ако смята, че житейските му преживявания не са достатъчно пълни. Съветът към Стрелците е да не си играят с огъня, защото това може да стане причина за поредния им нервен срив.

Козирог

Нищо не дава такъв повод за безпокойство на Козирога, както усещането, че няма да преуспее в нещо. На всеки етап той вижда точни професионални и лични цели и се гордее, че дори и в патови ситуации успява да ги реализира. А ако на амбициозните им планове не е съдено да се сбъднат? Глупости! Такъв сценарий изобщо не съществува за тях.

Водолей

Навярно на околните ще им изглежда доста странно, но Водолеите се тревожат за глобални екологични и социални проблеми. Показателно е, че именно от редиците на знака излизат голямо количество мисионери и активисти. Внимателно следят новините за съдбата на планетата и се опитват да намерят най-добрия начин да помогнат за спасяването й. А това е прекрасна черта.

Риби

Стрес фактор за Рибите е, че приемат страничните страдания прекалено близо до сърцето си. И няма значение дали става дума за близък приятел, или за непознат на улицата, те трябва непременно да проявят грижа за околните. Искрено се стремят да им помогнат и ако не са в състояние да направят планираната крачка, изпадат в нервна депресия. Дори и напълно алтруистичен порив може да навреди на душевното им равновесие.