Лицето е направило пълни самопризнания. Това самопризнание е различно от това, което би могъл един подсъдим да направи пред съда, когато бъде представен обвинителен акт.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор Сотир Цацаров, по повод жестокото убийство на Кристин.

"Бих искала да се въздържа от коментар на политически изказвания", коментира Арнаудова по повод позиция на ВМРО, в която те настояват за премахване на съкратеното съдебно следствие, което води до намаляване на присъдите при тежки престъпления.

"Обяснил е интензитета и начина, по който е нанесъл ударите. Използвал е камък", разкри още говорителят на главния прокурор.

"Твърди, че е употребил алкохол и под влиянието му е извършил тези действия. Нямаме данни за ненавременна намеса на медицинския екип", добави Арнаудова.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. 

Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допусна тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!